Φωτογραφηση Γαμου

φωτογραφηση γαμου
Αποτελώντας και για εμένα ο γάμος την πιο ευτυχισμένη στιγμή ενός ζευγαριού, (παντρεμένος), νοιώθω ότι τα μοντέλα μου (γαμπρός και νύφη) αισθάνονται τη νοσταλγία με τη χαρά και τη συγκίνηση με την προσμονή μπροστά στη νέα αρχή - πρόκληση για το κοινό μέλλον. Κινούμαι ανάμεσά τους φωτογραφίζοντας το γέλιο, το δάκρυ, την απορία, το άγχος και στο τέλος τη χαρά στο γλέντι, κάθε φορά, σαν να είμαι κι εγώ, προσκεκλημένος και γνώριμος της στιγμής τους. Η φωτογραφία, είναι η ματιά της ψυχής μου.

Μέσα από την φωτογράφηση του γάμου, αποτυπώνονται τα συναισθήματα, η ατμόσφαιρα και σημαντικές λεπτομέρειες όχι μόνο του ζευγαριού, αλλά και των φίλων και των συγγενών που με αγάπη παρευρίσκονται στην εκκλησία την ημέρα του γάμου. Μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες αποτυπώνονται από την προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού, τα πειράγματα, το γέλιο η αγωνία της προετοιμασίας, η συγκίνηση των γονέων. Ενώ δεν λείπει και η πιο μικρή λεπτομέρεια, από τα νυφικά παπούτσια και το νυφικό, μέχρι τη διαδικασία του μακιγιάζ και το ντύσιμο του γαμπρού από τους φίλους του!

Το μυστήριο αποτελεί το κεντρικό στοιχείο της φωτογράφησης απαθανατίζοντας τόσο τη διαδικασία του μυστηρίου, όσο και τα συναισθήματα του ζευγαριού, των συγγενών και των φίλων καθ' όλη την διάρκεια με αποκορύφωμα τον χορό του Ησαΐα! Μετά του μυστήριο που έχει χαλαρώσει το ζευγάρι και έχει περάσει η αγωνία, είναι η ιδανική ώρα για φωτογράφηση του ζευγαριού, του στολισμού και των τραπεζιών και φυσικά της δεξίωσης, από τον πρώτο χορό των νεόνυμφων μέχρι και το γλέντι!

φωτογραφηση γαμου
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δημητρακοπούλου 45, Κορυδαλλός

Social Media


© 2020 Φωτογραφηση γαμου Παπαδόπουλος Παναγιώτης | Κατασκευη ιστοσελιδων - Web Builders