Φωτογραφια βαπτισης

φωτογραφια βαπτισης

Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς πρίγκιπες και πριγκίπισσες. Το μοντέλο της ημέρας μπορεί να είναι άκεφο, να νυστάζει, να θέλει αγκαλιά, να θέλει μόνο τη μαμά και μπαμπά του, να τρέχει και να θέλει να το κυνηγούν, να θέλει να βουτήξει όντως στην στρογγυλή μπανιέρα, με το μουσάτο κύριο, θα είμαστε εκεί, αν κλάψει θα το καταγράψουμε, αν κλάψετε θα το αποτυπώσουμε, διακριτικά, σιωπηλά και μόνο για να το έχετε εσείς.

Γιατί αξίζει, αξίζει να τις βλέπεις πάντα αυτές τις αυθόρμητες φωτογραφίες με τις τόσες εναλλαγές. Να τις βλέπει αργότερα το μοντέλο και να μην πιστεύει ότι είναι αυτό και ήταν τόσο μικρό. Το νέα ρούχα, ο σταυρός, ο/η νονός/ά, οι παππούδες και οι γιαγιάδες, ένα δέντρο που συμπληρώνεται συνεχώς κι εσείς το ονοματίζεται. Υπόσχεση όλα καταγεγραμμένα, και σε φωτογραφικό φακό, και σε dvd και σε blue ray.

φωτογραφηση γαμου
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δημητρακοπούλου 45, Κορυδαλλός

Social Media


© 2020 Φωτογραφηση γαμου Παπαδόπουλος Παναγιώτης | Κατασκευη ιστοσελιδων - Web Builders