Ρετούς - Photoshop ή οχι σε φωτογραφίες

ρετούς - photoshop ή οχι σε φωτογραφίες

Έχοντας ως σύμμαχο την ψηφιακή τεχνολογία, ο φωτογράφος γάμου είναι σε θέση να σβήσει ανεπιθύμητες ατέλειες ή ότι άλλο δεν μας αρέσει στην κάθε φωτογραφία. Όμως, ας μην υπερβαίνουμε το μέτρο!

Οι φωτογραφίες γάμου πρέπει να δείχνουν τον καλύτερο εαυτό μας, όχι κάποιον άλλο που μας μοιάζει. Προκειμένου, λοιπόν, να αποφευχθούν υπερβολές, αφήστε την ψηφιακή επεξεργασία στον ειδικό φωτογραφο γαμου που επιλέξατε, ο οποίος θα διορθώσει τυχόν προβληματάκια δίχως να αλλοιώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Η εσωτερική ευτυχία και ομορφιά είναι χαρακτηριστικά που αποτυπώνονται σε κάθε λογής χαρτί!Οπότε το photoshop είναι καλό να περιορίζεται σε τυχόν ατέλειες του περιβάλλοντος χώρου, όπως για παράδειγμα αν υπάρχει ένα σκουπιδάκι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας όπου πραγματοποιείται η φωτογράφηση μετά το γάμο, ή ένα αυτοκίνητο που πιθανό να ενοχλεί στο τελικό πλάνο. Χρήσιμο επίσης θα φανεί το photoshop όταν θέλουμε να δώσουμε ένα ειδικό εφέ σε μια φωτογραφία, όπως σε ένα κοντινό πλάνο ή ένα μακρινό τοπίο όπου θα το κάνουμε πιο παραμυθένιο χωρίς να φανεί ψεύτικο ή υπερβολικό χωρίς να υπάρχει λόγος και χαλώντας τελικά μια όμορφη φωτογράφηση γάμου.

Το Photoshop με μέτρο είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο, αρκεί να γίνεται με σωστό τρόπο και χωρίς υπερβολές, δίνοντας μαγεία σε μια φωτογραφία και διορθώνοντας ατέλειες που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν για να χαλάσουν το τοπίο, καθώς όπως και να το κάνουμε, ένα τοπίο για φωτογραφηση γαμου, δεν μπορεί να είναι πάντα τέλειο, θα χρειαστεί τις μικροεπεμβάσεις του είτε πρακτικά, είτε μεταγενέστερα στην τελική επεξεργασία της φωτογραφίας,για ένα τέλειο και μοναδικό άλμπουμ φωτογράφησης γάμου!

φωτογραφηση γαμου
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δημητρακοπούλου 45, Κορυδαλλός

Social Media


© 2020 Φωτογραφηση γαμου Παπαδόπουλος Παναγιώτης | Κατασκευη ιστοσελιδων - Web Builders