Η ιστορία της φωτογραφίας γάμου

ιστορία της φωτογραφίας γάμου

Η φωτογραφία γάμου όπως και η τέχνη της φωτογραφίας γενικά έχει εξελιχθεί και αναπτυχθεί σημαντικά από το 1826 οπού και εφευρέθηκε από τον Joseph Nicéphore Niépce.

Αρχικά τα περισσότερα ζευγάρια δεν είχαν φωτογράφο στο γάμο τους, μάλιστα μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα φωτογραφίζονταν απλά με τα καλύτερα τους ρούχα πριν ή μετά από τον γάμο. Από τη δεκαετία του 1860 και μετά πολλά ζευγάρια άρχισαν να φωτογραφίζονται με τα ρούχα του γάμου τους και ορισμένες φορές καλούσαν και φωτογράφο γάμου στην τελετή του γάμου.

Ο φωτογραφικός εξοπλισμός τα πρώτα χρόνια ήταν αρκετά ογκώδεις και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η φωτογράφιση ενός γάμου να είναι αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα. Με το πέρασμα του χρόνου και την σταδιακή βελτίωση της τεχνολογίας ο εξοπλισμός έγινε ελαφρύτερος και ευκολότερος στη χρήση με αποτέλεσμα η φωτογράφιση γάμων ναι είναι αρκετά πιο απλή.

Η σημερινή λογική της φωτογράφισης γάμων άρχισε σταδιακά να εμφανίζετε μετά το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου οπού η τεχνολογία επέτρεπε πλέον την φωτογράφιση ολόκληρης της τελετής και όχι μόνο στημένες φωτογραφίες του ζευγαριού.

φωτογραφηση γαμου
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δημητρακοπούλου 45, Κορυδαλλός

Social Media


© 2020 Φωτογραφηση γαμου Παπαδόπουλος Παναγιώτης | Κατασκευη ιστοσελιδων - Web Builders