Φωτογραφηση γαμου Ασιατικού στυλ

φωτογραφηση γαμου Ασιατικού στυλ

Με την ανάπτυξη και ραγδαία εξάπλωση της φωτογράφισης γάμων από τον 19ο αιώνα μέχρι και σήμερα αναπτύχθηκαν πολλά διαφορετικά στυλ φωτογράφισης. Ανάλογα με την μόδα της κάθε εποχής και την διαθέσιμη τεχνολογία, το στυλ φωτογράφισης γάμων μεταβάλλεται συνεχώς.

Στη σημερινή εποχή τα 2 κυρίαρχα στυλ φωτογράφισης γάμου είναι η λεγόμενη παραδοσιακή ή κλασσική και το το στυλ Photojournalistic που είναι περισσότερο μοντέρνο και ρεαλιστικό.

Ένα επίσης ιδιαίτερα διαδεδομένο στυλ φωτογράφισης γάμου είναι το Ασιατικό. Αυτό το στυλ είναι δημοφιλές στις χώρες της Ασιατικής ηπείρου και κυρίως στην Κίνα και την Ινδία.

Το ζευγάρι στο Ασιατικό στυλ φωτογράφισης γάμου δεν επιλέγει φωτογράφο γάμου αλλά στούντιο. Ουσιαστικά όλη η φωτογράφιση του ζευγαριού, των συγγενών και των κουμπάρων γίνεται μέσα στο στούντιο. Σε συνεννόηση με το στούντιο επιλέγονται διάφορα τοπία, ο φωτισμός και οι λήψεις με σκοπό το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Εκτός από τον φωτογράφο στα στούντιο υπάρχουν κομμωτές και μακιγιέρ με σκοπό να δημιουργείται διαφορετικό αποτέλεσμα στις διάφορες φωτογραφίες. Επίσης συνηθίζεται το ζευγάρι να αλλάζει πολλά ρούχα κατά την φωτογράφιση.

Μπορεί το συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας γάμου να είναι εκτός της Δυτικής λογικής και κουλτούρας όμως προσελκύει εκατομμύρια ζευγάρια καθώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις δύο χώρες με τον μεγαλύτερο πληθυσμό στη γη!

φωτογραφηση γαμου
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δημητρακοπούλου 45, Κορυδαλλός

Social Media


© 2020 Φωτογραφηση γαμου Παπαδόπουλος Παναγιώτης | Κατασκευη ιστοσελιδων - Web Builders