Υποβρύχια φωτογραφία

υποβρύχια φωτογραφία

Η φωτογράφιση κάτω από την επιφάνεια του νερού είτε είναι θάλασσα, είτε λίμνη είτε ποτάμι έχει αρκετές ιδιαιτερότητες και σαφώς απευθύνεται σε άτομα περισσότερα έμπειρα με την τέχνη της φωτογραφίας.

Ο φωτογράφος που προσπαθεί να τραβήξει φωτογραφίες υποβρύχια λόγω των ειδικών συνθηκών που αντιμετωπίζει (πχ κρύο νερό, σύγχυση, δυνατά ρεύματα) ο εξοπλισμός του θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν απλούστερος γίνετε. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιεί θα πρέπει να έχει συναρμολογηθεί όσο το δυνατόν γίνετε πριν την κατάδυση καθώς επίσης και οι απαραίτητες ρυθμίσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι αποφάσεις και οι σύνθετες κινήσεις που θα γίνουν μετά.

Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθέι σε μια υποβρύχια φωτογράφηση όπως είναι φυσικό εκτίθεται σε δύσκολες συνθήκες και μπορεί να δεχτεί χτυπήματα, συνεπώς καλό είναι ο υποψήφιος φωτογράφος να επιλέγει επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές κατασκευασμένες για τέτοιου είδους χρήση.

Κάτι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό είναι ο φωτισμός, καθώς εκτός από τα πολύ ρηχά νερά ο φυσικός φωτισμός δεν επαρκεί για μια ικανοποιητική λήψη.

φωτογραφηση γαμου
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δημητρακοπούλου 45, Κορυδαλλός

Social Media


© 2020 Φωτογραφηση γαμου Παπαδόπουλος Παναγιώτης | Κατασκευη ιστοσελιδων - Web Builders