Λαμπάδα βάπτισης

λαμπάδα βάπτισης

Η λαμπάδα βάπτισης, ονομαζόμενη κι ως «το κερί της ψυχής», συμβολίζει το αληθινό φώς του Χριστού που δέχεται ο νεοφώτιστος κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Συμβολίζει την πίστη στη χριστιανική αλήθεια που θα δώσει φως στην ζωή του βαπτιζόμενου. Συνήθως την λαμπάδα την κρατούν μικρά παιδιά στον κύκλο γύρω από την κολυμπήθρα, λίγο πριν την ολοκλήρωση του μυστηρίου και την παράδοση του νεοφώτιστού στη μητέρα του.

Για τη σωστή επιλογή λαμπάδας βάπτισης, συνήθως λαμβάνεται υπόψη ο γενικότερος στολισμός ή ακόμη και το θέμα της βάπτισης, εάν έχετε επιλέξει τέτοιο. Είναι ένα όμορφο στολίδι το οποίο πλέον επιλέγεται μάζι με τα βαπτιστικά ρούχα και το καλάθι στο οποίο μπαίνουν όλα. Συνηθίζεται να έχουν το ίδιο μοτίβο με τα μαρτυρικά, το γενικότερο στολισμό, ενώ οι αποχρώσεις του λευκού και του εκρού με πινελιές χρώματος ανάλογα αν είναι κοριτσάκι ή αγοράκι κερδίζουν τις εντυπώσεις! Οι πινελίες μπορούν κάλλιστα να είναι ένα παιχνιδάκι, μια ζωγραφιά, ένα ύφασμα.

Σε κάθε περίπτωση, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα σύμβολα, καλό θα ήταν να μην κάνετε υπερβολές, καθώς πρόκειται για κάτι αναλώσιμο αφ' ενός και δεν θέλετε αφετέρου ο στολισμός και η διακόσμηση του να επισκιάζει την σημασία του. Ένας έμπειρος φωτογράφος γάμου και βάπτισης μπορεί να σας δώσει συμβουλές σημαντικές με την γνώση ετών πάνω στον τομέα του γάμου και της βάπτισης για την πλέον επιτυχημένη επιλογή!.

Ο φωτογράφος βάπτισης με την έμπειρη ματιά του, θα φροντίσει να απαθανατίσει όλες τις όμορφες και μοναδικές στιγμές της βάπτισης από την αρχή μέχρι το τέλος του μυστηρίου, αφήνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις για εσάς και την οικογένεια σας!

φωτογραφηση γαμου
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δημητρακοπούλου 45, Κορυδαλλός

Social Media


© 2020 Φωτογραφηση γαμου Παπαδόπουλος Παναγιώτης | Κατασκευη ιστοσελιδων - Web Builders