Κύκλος γύρω από την κολυμβήθρα

κύκλος γύρω από την κολυμβήθρα

Τα ήθη και τα έθιμα μας είναι πολλά και συχνά δεν γνωρίζουμε το λόγο ύπαρξης και το συμβολισμό τους. Ο φωτογραφος βαπτισης είναι εδώ, με την πολυετή εμπειρία του να σας εξηγήσει κάθε λεπτομέρεια του μυστηρίου! Ο κύκλος γύρω από την κολυμβήθρα αποτελεί κομβικό σημείο στο μυστήριο της βάπτισης.

Πρόκειται για την παλιά πομπή των νεοφώτιστων από το βαπτιστήριο στον κυρίως ναό προκειμένου να αρχίσει η Θεία Λειτουργία, ένα βασικό μυστήριο της εκκλησίας με το οποίο ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο το βάπτισμα. Άλλωστε, η Θεία Ευχαριστία στην οποία συμμετέχει ο νεοφώτιστος είναι το πλήρωμα των ιερών μυστηρίων. 

Τέλος, ο κύκλος γύρω από την κολυμβήθρα υπογραμμίζει το γεγονός πως ο Χριστός γεννά και τρέφει τους πιστούς ώστε να ζουν στην χαρά της δικής Του Ανάστασης. Ενώ από την αρχαιότητα συμβολίζει την πομπή του βαπτιζομένου μέχρι την κολυμπήθρα όπου κατά την αρχαιότητα βρισκόταν στην προαύλιο χώρο. Η τριπλή βύθιση στο νερό στο όνομα της αγίας Τριάδος σημαίνει τη συμμετοχή του στο θάνατο και την Ανάσταση του Χριστού.

Ο επαγγελματιάς φωτογράφος θα βρίσκεται εκεί για να αποτυπώσει την στιγμή, σε φωτογραφίες με κίνηση και ζωντάνια που θα θυμίζουν το ξεκίνημα του νεοφώτιστου. Ο φωτογράφος βάπτισης καλύπτει όλο το μυστήριο από την αρχή μέχρι το τέλος διατηρώντας τις αναμνήσεις ζωντανές σε ένα άλμπουμ μοναδικής ομορφιάς για να κρατήσετε για πάντα!

Επιλέξτε σωστά τον φωτογράφο της βάπτισης ώστε να είστε σίγουροι πως δεν θα παραλείψει καμία ξεχωριστή στιγμή του μυστηρίου με μοναδικές λήψεις του νεοφώτιστου σε όλες τις ξεχωριστές στιγμές που βιώνει και βιώνετε μαζί του για μόνο μια φορά!!

φωτογραφηση γαμου
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δημητρακοπούλου 45, Κορυδαλλός

Social Media


© 2020 Φωτογραφηση γαμου Παπαδόπουλος Παναγιώτης | Κατασκευη ιστοσελιδων - Web Builders